Ensenyat creu que unes noves eleccions suposarien "un descrèdit a Sánchez i a la política en general"

Publicado 2/9/2019 12:18:04CET
El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament, Miquel Ensenyat, en declaracions als mitjans.
El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament, Miquel Ensenyat, en declaracions als mitjans.MÉS PER MALLORCA - Archivo

   El líder de MÉS per Mallorca qualifica "d'error històric" uns possibles nous comicis

   PALMA DE MALLORCA, 2 Set. (EUROPA PRESS) -

   El portaveu del Grup Parlamentari de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha declarat aquest dilluns que seria "un error històric" tornar a celebrar unes eleccions nacionals i que aquestes suposarien "un descrèdit a Sánchez i a la política en general".

   En declaracions als mitjans, el líder de MÉS ha recordat que "es ve d'un procés on no es van poder aprovar els pressupostos en l'àmbit estatal", un fet que ja va provocar altres eleccions i que "és un imperatiu moral, més que legal, arribar a un acord".

   "El temps de majories absolutes s'ha acabat a causa de la representació plural de diferents partits, per la qual cosa aquests tenen l'obligació d'arribar a acords. Podent preveure els resultats, probablement anirem a un resultat bastant semblant", ha explicat l'ecosobiranista.

   Finalment, Ensenyat ha dit que s'ha de fomentar el diàleg i "posar-se a parlar", un fet que, segons ell, "ha faltat en aquest període". "L'obligació dels partits és posar-se d'acord i la de Pedro Sánchez la de formar un govern", ha conclòs Ensenyat.

Para leer más