Epic critica l'"ocultisme" del Patronat de Música i diu que els integrants de la seva Comissió cobren dietes

Publicado 8/2/2019 10:21:46CET

IBIZA, 8 Feb. (EUROPA PRESS) -

El moviment ciutadà Epic a Eivissa ha denunciat aquest divendres l'"ocultisme" existent en el Patronat de Música amb el cobrament de dietes per part dels integrants de la Comissió de l'Orquestra Simfònica.

La formació, en un comunicat, ha explicat que han sol·licitat "reiteradament" des del gener passat els actes de les últimes vuit reunions de la Comissió, així com els decrets i informes d'Intervenció i Secretaria que avalin legalment el pagament de dietes d'assistència als integrants.

Fins avui, Epic no ha rebut la documentació i, així, han assegurat que des de l'equip de govern "neguen el lliurament de documentació per a intentar tapar un nou nyap i il·legalitat més amb la qual pretenen premiar a les persones que els han ajudat en la selecció irregular d'un nou director de l'Orquestra Simfònica".

Epic ha criticat que part dels integrants ostenten una titulació musical menor que la persona que opta a la direcció de l'Orquestra. Ara han reiterat que el cobrament de comissions ha de ser "perfectament aclarit" per part de l'equip de govern.