Actualizado 09/03/2009 13:35 CET

Fageda (PP) sol·licita al Govern que detalli les seves previsions d'inversió a la reforma de la Platja de Palma

MADRID, 9 Mar. (EUROPA PRESS) -

El senador del PP per les Balears Joan Fageda ha sol·licitat al Govern espanyol que detalli les previsions que té l'executiu per desplegar inversió en el projecte de reforma integral de la Platja de Palma.

Fageda ha registrat aquesta pregunta sobre el paper de l'Estat en el marc de la remodelació d'aquest destí turístic per a la seva resposta oral per part de l'Executiu central a la Comissió d'Indústria, Turisme i Comerç del Senat.

A més, el senador 'popular' ha presentat també diverses preguntes a la Comissió de Cultura de la Cambra per sol·licitar informació, entre d'altres qüestions, sobre les actuacions previstes per restaurar les catedrals de Palma i de Ciutadella de Menorca.

Fageda demana a més que el Ministeri de Cultura detalli al seu torn les actuacions que preveu per desenvolupar infraestructures culturals a l'illa de Menorca.

En aquest sentit, el senador del PP per les Balears també sol·licita al departament dirigit per César Antonio Molina que detalli les quantitats econòmiques disposades per la Gerència d'Infraestructures i Equipaments Culturals per a iniciatives a emprendre en la comunitat autònoma.