Actualizado 30/09/2008 20:45 CET

La FEAAV elegeix l'Argentina per celebrar el seu XXIII Congrés per fomentar nous vincles turístics

Al congrés participaran un total de 300 operadors turístics espanyols

PALMA DE MALLORCA, 30 de setembre (EUROPA PRESS)

La Federació Espanyola d'Associacions d'Agències de Viatges (FEAAV) ha decidit celebrar el seu XXIII Congrés, que tindrà lloc entre els dies 2 i 9 de novembre, a la regió l'Argentina de Mar de Plata, amb el principal objectiu de potenciar i incrementar els interessos turístics dels dos Països.

Mitjançant comunicat, la FEAAV destacó que entre els temes a tractar al Congrés, destaquen en aquesta edició l'adaptació dels seus associats a les noves tecnologies, així com els nous segments de negocis que es presenten els anys vinents per al sector d'agències de viatges.

Alhora, la trobada auspiciarà un interessant punt de reunió en el qual tant agents argentins com espanyols podran intercanviar diferents experiències i coneixements. Tot i això, la nota ha afirmat que el Congrés s'efectuarà en l'Hermitage Hotel, i tindrà la participació de més de 300 operadors turístics d'Espanya.

D'altra banda, l'elecció de les dates per celebrar el congrés, coincideix amb la Fira Internacional de Turisme de l'Amèrica Llatina (FIT), que finalitza el 5 de novembre. Així, i per petició expressa del Govern argentí, els associats participaran a la Fira llatinoamericana més important del sector.

Les xifres registrades per FIT només l'any passat reforcen l'esmentada percepció: 1.760 expositors, 50 països participants, 42.800 metres quadrats de superfície expositiva o 78.522 visitants són alguns dels dígits més destacats. Per a aquest any, el 93% dels expositors i el 95% dels visitants ja han expressat la seva intenció de repetir.

Sobre aquesta qüestió, va sostenir que des de fa 12 anys FIT, s'ha convertit en punt de trobada i cita obligada per als protagonistes més importants de la indústria turística llatinoamericana, àmbit "ideal per generar relacions comercials", presentar tota mena de novetats i multiplicar els contactes en el sector. Dins d'aquest context, els agents espanyols podran entaular i reforçar relacions comercials amb empreses llatinoamericanes.

[AVIBA] PARTICIPA AL CONGRÉS

Perquè tot això sigui possible, i tot i que el calendari de treball del XXIII Congrés de FEAAV està previst que s'iniciï a partir del 5 de novembre, últim dia de FIT, la Federació ha establert un pla de viatge que comença el 2 de novembre, i que permetrà que aquells que ho desitgin puguin aprofitar les dues últimes jornades de la Fira Internacional de Turisme de l'Amèrica Llatina.

Son membres de FEAAV les Associacions d'Agències de Viatges d'Albacete, Alacant (APAAV), Almeria (ASAVAL), Aragó, (AAVA), Balears (AVIBA), Cadis (AAVCA), Còrdova (AAVCOR), Las Palmas (AAVFGL), Múrcia (AMAV), del País Basc i Navarra (BIDEA), Pontevedra (AVIPO), Sevilla (AEVISE), Tenerife (APAV), Madrid (UMAV) i UNAV.