FSIE insisteix en el compliment de l'acord de jubilació parcial de 2016

Publicado 14/3/2019 15:02:00CET

PALMA DE MALLORCA, 14 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Federació de Sindicats Independents de l'Ensenyament (FSIE) ha insistit aquest dijous en la reunió de la Mesa de Concertada que la Conselleria d'Educació i Universitat faci un esforç pressupostari per poder donar compliment a l'acord de 2016 sobre jubilació parcial de docents en pagament delegat.

Segons han remarcat, a partir d'aquest acord es faria possible l'accés a la jubilació parcial al 50% als docents amb pagament delegat que complissin amb les condicions d'aquest tipus de jubilació en els anys 2019, 2020 i 2021.

Davant la petició de FSIE, el Director General de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, ha indicat que es "tornarà a estudiar la possibilitat pressupostària" per poder complir l'acord de 2016, han detallat des del sindicat.

Segons han explicat, la Conselleria ha ofert també a la part social de la Mesa, sindicats i patronals, la possibilitat de plantejar noves propostes, compatibles amb les limitacions pressupostàries, per fer possible la compatibilitat de l'abonament de la paga extraordinària de 25 anys d'antiguitat amb el pagament de nous sexennis als docents concertats.

Les noves propostes seran discutides en la propera Mesa de Concertada que se celebrarà en un termini de 15 dies.