Publicado 29/03/2019 14:11CET

El Govern aprova el Decret pel qual s'actualitza la composició del Consell Social de la Llengua Catalana

   PALMA DE MALLORCA, 29 mar� (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Govern ha aprovat, a proposta de la consellera de Cultura, Participació i Esports, el Decret pel qual es modifica el Decret 64/2002, de 3 de maig, de creació del Consell Social de la Llengua Catalana.

   Segons ha informat la portaveu del Govern, Pilar Costa, en roda de premsa, l'objectiu principal d'aquesta nova modificació de l'estructura del Consell Social és incorporar la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació com a membre del Ple, vista la importncia que té aquest mbit en el procés de normalització lingüística amb la incorporació de nous ciutadans.

   Per aquest motiu, es modifica l'article 3 del Decret 64/2002, de 3 de maig, de creació del Consell Social de la Llengua Catalana, i en concret el Grup B, que inclou el conseller de Salut, d'Hisenda i Administracions Públiques, de Serveis Socials i Cooperació, el director de l'Advocacia de la Comunitat Autnoma, el delegat del Govern a Balears i el director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de Balears.

   El Consell Social de la Llengua Catalana, rgan d'assessorament i consulta en matria lingüística, es va crear mitjanant el Decret 64/2002, de 3 de maig, que definia les seves funcions i determinava la seva composició, estructura i funcionament.

   Posteriorment, la composició del Consell Social s'ha modificat en tres ocasions, mitjanant el Decret 71/2002, de 10 de maig, el Decret 128/2008, de 28 de novembre, i el Decret 33/2016, de 10 de juny, pels quals es modificava el Decret 64/2002, de 3 de maig.

Lo más leído

 1. 1

  Fabiola Martínez confiesa si se plantea una reconciliación con Bertín Osborne

 2. 2

  Así definía Malena Gracia su situación sentimental antes de conocer su relación con Arévalo

 3. 3

  Aumentan a cuatro los fallecidos en la explosión de un edificio en Madrid tras la muerte de un sacerdote

 4. 4

  Un científico español identifica una obra de Gericault que se creía extraviada

 5. 5

  Aumentan a cuatro los fallecidos en la explosión de la residencia sacerdotal en Madrid que deja una decena de heridos