El Govern autoritza el programa 'Escoles connectades' que portarà la banda ampla a uns 300 centres educatius

Recurs Internet
PHOTOSTEVE101 CC FLICKR - Archivo
Publicado 11/1/2019 14:50:23CET

   PALMA DE MALLORCA, 11 Gen. (EUROPA PRESS) -

   La portaveu del Govern balear, Pilar Costa, ha informat que el Consell de Govern ha aprovat un acord pel qual Balears i l'entitat pública 'Red.es' per portar la banda ampla ultra ràpida d'un total de 320 centres educatius, en el marc del programa 'Escoles connectades'.

   Així ho ha anunciat Costa aquest divendres en roda de premsa, on ha detallat que el programa destina una inversió de 5,6 milions d'euros i està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).

   En aquest sentit, la portaveu ha detallat que es calcula que les millores afectaran un total de 118.939 alumnes de primària, secundària i educació especial i l'execució del projecte es farà "progressivament" amb l'objectiu que abans que acabi el curs 2019-2010, "tots tinguin ja la banda ampla".

   A més, a aquests se'ls afegirà l'accés a RedIRIS, una xarxa acadèmica d'investigació espanyola, i finançada pel Ministeri de Ciència, Inovación i Universitats.

   Costa ha detallat que mitjançant l'acord s'atorga a la Conselleria d'Innovació, Investigació i Turisme "l'autorització prèvia" per a la signatura de l'addenda amb el Ministeri d'Educació i Formació Professional.

Contador