El Govern destina 28.500 euros per a un grau de dinamització lingüística de la UIB

Consell.- Autoritzen el contracte de subministrament de sutures mecàniques per valor de 23,3 milions d'euros
CAIB - Archivo
Publicado 26/4/2019 14:54:46CET

   Cerca formar professionals per fomentar l'ús de la llengua catalana i garantir els drets lingüístics dels ciutadans

   PALMA DE MALLORCA, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Govern ha acordat concedir una subvenció directa de 28.500 euros a la Universitat de les Illes Balears (UIB) per finançar el postgrau Expert Universitari en Dinamització Lingüística, un títol propi (20 crèdits ECTS) que es durà a terme durant el curs 2019-2020.

   Per fer-ho possible, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, mitjançant la Direcció general de Política Lingüística, destinarà els 28.500 euros a la iniciativa. Aquesta quantitat es farà efectiva durant l'exercici pressupostari de 2020.

   L'objectiu d'aquesta oferta acadèmica és formar professionals en dinamització lingüística capaces de gestionar eficaçment les polítiques lingüístiques de les diferents administracions públiques de Balears, ja siguin locals, insulars o de la mateixa Administració autonòmica, per fomentar l'ús de la llengua catalana i garantir els drets lingüístics dels ciutadans.

   D'altra banda, el Consell ha autoritzat una altra subvenció directa a favor de la UIB per un import de 27.600 euros per dur a terme el 'Projecte de promoció i desenvolupament de l'activitat física i l'esport en la comunitat universitària de la UIB pel 2019'.

   La finalitat del projecte és promoure la pràctica regular de l'activitat física i esportiva en la UIB per contribuir a la formació integral de la comunitat universitària, així com potenciar la transmissió de valors educatius i millorar la salut i el benestar.

Contador

Para leer más