El Govern engega una nova campanya de subministrament de productes fitosanitaris per combatre la Xylella fastidiosa

Un investigador treballa amb una mostra per detectar 'Xylella fastidiosa'
CONSELLERIA M.A.A.P. - Archivo
Publicado 26/4/2019 11:25:49CET

PALMA DE MALLORCA, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

El Servei de Millora Agrària i Pesquera (Semilla) ha organitzat una nova campanya de subministrament de productes fitosanitaris per combatre la Xylella fastidiosa en ametllers, oliveres i vinya.

Segons ha informat aquest divendres la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, el termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 10 de maig a les 13.00 hores. Poden accedir a les ajudes els titulars d'explotacions agràries situades a Balears i que estiguin inscrites al Registre Interinsular Agrari (RIA).

En el cas de les plantacions de vinya, a més, hauran d'estar inscrites al Registre vitivinícola. Tindran preferència les explotacions inscrites en el Consell Balear de la Producció Ecològica i/o en el Consell Regulador de la Producció Integrada.

Per participar en la campanya, hauran d'acreditar una superfície mínima d'una hectàrea i una màxima de 20, en el cas de la vinya. En el cas de l'ametller, la superfície mínima és de dues hectàrees i la màxima és de 50. Pel que fa a l'olivera, es requereix un mínim de dues hectàrees i un màxim de 30.

En concret, Semilla posarà a la disposició dels interessats productes com deltametrín, caolí o azadiractina.

Contador

Para leer más