El Govern reprendrà les obres del Parador d'Eivissa amb una inversió de 21,1 milions

Paradores
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 26/4/2019 18:13:09CET

   Les obres portaven paralitzades vuit anys

   MADRID, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Ministres ha autoritzat aquest divendres a Turespaña la contractació de les obres de rehabilitació del Castillo i Almudaina de la ciutat alta d'Eivissa com a futur parador de turisme per un valor estimat del contracte de 21,1 milions d'euros.

   La portaveu del Govern, Isabel Celaá, va assegurar en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que aquest parador és molt important per al turisme de la zona i per això el Govern ha considerat reprendre les obres que porten paralitzades vuit anys.

   El Govern confia que el Parador d'Eivissa contribueixi a millorar la rendibilitat social i econòmica del turisme a Balears i a generar una activitat turística més diversificada, ja que, "gràcies a les restes arqueològiques que seran preservats, es generarà un nou model de turisme cultural".

   Les obres de l'establiment porten paralitzades vuit anys com a conseqüència, entre altres motius, de l'aparició de restes arqueològiques que van fer necessària la redacció d'un nou projecte.

   Aquesta nova proposta recull, d'una banda, les actuacions necessàries per completar les obres interrompudes del parador, i per una altra, l'execució d'un aparcament subterrani i de les noves infraestructures d'accés.

   El Parador disposarà de 72 habitacions distribuïdes en el conjunt d'edificacions que conformen el recinte del Castillo i l'Almudaina d'Eivissa. A més, integraran el conjunt un centre d'interpretació, un spa, una piscina exterior amb un solárium, almenys una sala multifuncional i un pàrquing subterrani de 40 places.

Contador

Para leer más