Publicado 14/07/2019 12:02CET

Jutgen un pare i al seu fill per intentar matar un policia que va anar a lliurar-los una citació judicial

Juzgan a un hombre por quedarse con la indemnización de la reforma de un restaurante sin tener en cuenta a sus socios
Juzgan a un hombre por quedarse con la indemnización de la reforma de un restaurante sin tener en cuenta a sus socios - EUROPA PRESS - Archivo

   El pare ha estat condemnat en diverses ocasions, l'última per violncia de gnere

   PALMA DE MALLORCA, 14 jul. (EUROPA PRESS) -

   La Secció Segona de l'Audincia Provincial de Balears jutja aquest dimecres a un pare, V.L.V., i al seu fill, C.L.S., per intentar matar un policia nacional que va anar a lliurar-los una citació judicial. La Fiscalia demana 13 anys de presó a cadascun d'ells.

   Segons el relat del Ministeri Fiscal, al maig de 2018, la víctima, va anar a lliurar-li una citació judicial al domicili de l'acusat per aquest es va negar a recollir-la. Així doncs, el funcionari va deixar la citació entre els reixats del domicili i quan tornava al seu vehicle va ser atacat per V.L.V. amb una barra per l'esquena.

   Posteriorment, el fill va agafar al policia per l'esquena i li va immobilitzar els braos. El pare li va pegar amb la barra en el cap i després li va intentar clavar a la zona abdominal per l'agent es va poder zafar de C.L.S., aconseguir el seu vehicle, que estava en marxa, i fugir del lloc.

   Les ferides van trigar a guarir 137 dies i com a seqüeles psicofísiques li va quedar una síndrome postconmocional postraumático.

   Per aix, a més dels 13 anys de presó, la Fiscalia els demana cinc anys de llibertat vigilada i una indemnització de 13.180 euros.

Para leer más