L'Ajuntament de Marratxí contracta sis persones desocupades a través del projecte 'SOIB Visibles 2018'

Convocatòria 'SOIB Visibles' a l'Ajuntament de Marratxí
AYUNTAMIENTO DE MARRATXÍ
Publicado 11/1/2019 14:17:20CET

PALMA DE MALLORCA, 11 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Marratxí ha contractat sis persones desocupades de llarga durada majors de 35 anys en el marc del projecte 'SOIB Visibles 2018', per la qual cosa aquestes persones treballaran durant sis mesos a diferents dependències del Consistori.

En un comunicat de premsa difós aquest divendres, l'Ajuntament ha detallat que les sis persones contractades treballaran com a auxiliars administratius i peons de brigada a les àrees de Comerç, Indústria i Turisme, Ocupació, Formació i Treball i Medi ambient, respectivament.

Per la seva banda, i en el marc del mateix programa, l'empresa municipal Marratxí XXII també contractarà sis persones fins al proper mes de juliol per treballar en "la neteja de vies públiques i zones rurals".

És la segona vegada que el Consistori contracta persones desocupades a través del programa 'SOIB Visibles', una convocatòria finançada pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social destinada a "millorar l'ocupabilidad" de persones desocupades de llarga durada i majors de 35 anys que "afavoreix la reinserció al mercat de treball".

Contador