L'EMT de Palma obre una investigació per una denúncia a Twitter sobre un presumpte atac racista d'un conductor

Publicado 14/3/2019 17:11:54CET
EUROPA PRESS - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 14 Mar. (EUROPA PRESS) -

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha obert una investigació interna arran del missatge d'una usuària de Twitter que denunciava un presumpte "atac racista per part d'un conductor cap a una noia africana".

Segons el missatge de la internauta, el conductor ha dit a la jove que "quan vingui Vox s'hauran d'anar". "A les que ens hem indignat ens ha amenaçat amb cridar a la Policia. Amb el feixisme, tolerància zero", ha postil·lat.

Els fets han ocorregut en la línia 3 (Pont d'Inca - Illetes) sobre les 9.00 hores i l'EMT ha respost el tweet agraint l'avís i informant a la usuària que s'havia obert una investigació.

Des de l'Ajuntament han confirmat que han tingut constància de l'incident per aquest comentari a la xarxa i que s'ha obert una investigació. L'EMT s'ha posat en contacte amb l'autora del missatge per demanar-li dades que permetessin localitzar el vehicle i perquè expliqués la seva versió dels fets.

El conductor ja ha estat identificat i des de Cort han indicat que si es confirmen els fets s'aplicarà el règim disciplinari previst en el conveni col·lectiu.

Para leer más