L'escola Joan Mas i Verd de Montuïri inaugura dues aules i millora l'accessibilitat amb un ascensor i un bany adaptat

Conseller d'Educació i Universitat, Martí March
EUROPA PRESS
Publicado 11/1/2019 16:37:12CET

PALMA DE MALLORCA, 11 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'escola Joan Mas i Verd de Montuïri ha inaugurat dues noves aules, que han permès eliminar dues aules modulars, i ha millorat l'accessibilitat amb la instal·lació d'un ascensor i un bany adaptat, ha informat la Conselleria d'Educació i Universitat en un comunicat.

En termes més concrets, aquest centre ha estat objecte de diverses intervencions des del 2016 i, en aquests anys, s'han invertit un total de 292.616 euros.

Pel que fa a les noves aules, s'ha reconvertit l'antiga casa del conserge en dues aules i un nucli de banys, la qual cosa ha suposat la reforma, l'aïllament i la impermeabilització de la coberta i la pavimentació i el condicionament de la zona exterior.

El conseller d'aquest departament, Martí March, juntament amb el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i l'alcalde del municipi, Joan Verger, han visitat el matí d'aquest divendres les instal·lacions.

OBRES EN CENTRES EDUCATIUS

Segons ha apuntat la Conselleria, des que va començar la legislatura s'han invertit 44 milions en infraestructures i això ha suposat la realització de més de 560 obres majors i menors en 240 centres, que representen el 80 per cent dels centres educatius de les Illes.

Així mateix, aquest curs també s'ha iniciat la reducció d'aules modulars, tal com es va programar en el Pla d'Infraestructures Educatives 2016-2023 i, en aquest sentit, des de la Conselleria han apuntat que el curs ha començat amb 7 aules modulars menys i al desembre del 2018 ja han estat 15 menys.

A mesura que es vagin acabant les grans obres s'eliminaran aules modulars i es preveu al desembre del 2019 s'hagin retirat unes seixanta.

Contador