L'incendi del buc 'Grande Europa' està "pràcticament extingit"

AMP.- Successos.- L'incendi del buc 'Gran Europa' està "pràcticament extingit"
ESTADO MAYOR DE LA DEFENSA:
Publicado 15/5/2019 13:50:35CET

Ascendeixen a 15 els evacuats en bon estat

PALMA DE MALLORCA, 15 May. (EUROPA PRESS) -

L'incendi del buc 'Grande Europa', al sud de la Badia de Palma, està "pràcticament extingit" per tres embarcacions de Salvament Marítim i pel sistema de contraincendis del mateix buc, segons ha informat Salvament Marítim en el seu compte de Twitter.

Així mateix, des de Salvament Marítim han informat que ja ascendeix a 15 el nombre d'evacuats en bon estat per l'helicòpter Helimer 205. Els tripulants han estat traslladats al buc de l'Armada 'Martín Posadillo', que es trobava proper al lloc de l'incident i s'ha prestat a col·laborar.

Els altres deu tripulants restants romanen a bord per col·laborar amb l'extinció de l'incendi amb el sistema del propi buc i, en aquests moments, el buc Marta Mata i la Salvamar Acrux estan remolcant al 'Gran Europa' cap a la badia de Palma.

Cal recordar que aquesta matinada passades les 04.00 hores el buc de tipus Car Carrier amb 1.843 vehicles a bord ha sofert un incendi encara que, segons el 112, de moment es desconeixen les causes.

Emergències ha activat el Pla Especial per Contaminació d'Aigües Marines (Cambal), en fase de prealerta, per l'incendi en el buc 'Grande Europa'.

Contador

Para leer más