Mae de la Concha avança que la seva Conselleria ha elaborat "una llista de prioritats" per a la Llei Agrària

Publicado 8/10/2019 12:33:31CET
La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Petxina, durant la seva presa de possessió, recurs, arxiu
La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Petxina, durant la seva presa de possessió, recurs, arxiu - CAIB - Archivo

   Ha afegit que aquesta "ha de tenir un equip darrere compost per gent dels Consells insulars"

   PALMA DE MALLORCA, 8 Oct. (EUROPA PRESS) -

   La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, ha avançat aquest dimarts en el Parlament que des del seu Departament han elaborat "una llista de prioritats" per a la Llei Agrària, i ha afegit que aquesta "ha de tenir un equip darrere compost per gent dels Consells insulars".

   En aquest sentit, de la Concha ha especificat que aquest equip "entrarà en funcionament abans de Nadal" i ha afegit que fins que aquesta Llei no estigui desenvolupada "no es pot saber dels seus efectes, ni de la seva eficàcia".

   "Estem reunits constantment i el que m'agradaria de debò és que es parlés d'agricultura, de recuperar el camp, del producte local i de donar suport al que és nostre. És la nostra intenció", ha explicat.

   Així mateix, la consellera ha realçat que s'està en un moment "complicat" que requereix que "tots tinguin objectius comuns i es treballi per a ells". "Tenim el deure històric de posar-nos d'acord i treballar junts, no tirar-nos les culpes uns a uns altres", ha dit.

   La consellera ha respost així la pregunta del diputat 'popular' sobre "quina valoració en relació als primers mesos de funcionament de la Llei Agrària".

Contador

Para leer más