Marratxí inicia aquest dissabte el seu programa de nits d'oci saludable

Marratxí inicia aquest dissabte el seu programa de nits d'oci saludable
AYUNTAMIENTO DE MARRATXÍ
Publicado 15/5/2019 13:03:28CET

   Hi haurà tallers de grafitis, de batucada, un torneig de futbito, un altre de cartes i l'actuació d'un DJ

   PALMA DE MALLORCA, 15 Maig (EUROPA PRESS) -

   Marratxí celebra aquest dissabte, a la plaça de l'església del Pont d'Inca, la primera edició del 'Txifest'. Nits alternatives', un programa de nits d'oci saludable que començarà a les 20.00 hores.

   Des de l'Ajuntament, han explicat que és una festa dirigida al públic jove que s'emmarca dins de la campanya d'oci saludable que ha estat promovent al llarg de la legislatura.

   En aquest mateix àmbit, i com a precedent del 'Txifest', l'estiu passat es van celebrar les 'Nits Joves', amb tornejos esportius i cinema a l'aire lliure, en els CEIP Blanquerna i Miquel Costa i Llobera.

   Entre altres activitats, aquest dissabte se celebraran diferents tallers (de grafitis, de trenes i de batucada). A més, hi haurà un torneig de futbito 3x3, rocòdrom, tirolina, torneig de cartes de rol, actuació del DJ Alex Black, 'bachata' i ball modern.

   Totes les activitats són de caràcter gratuït i estan organitzades per les àrees de Serveis Socials i Joventut de l'Ajuntament, amb els Espais Joves. Des del Consistori han matisat que sí que s'hauran de pagar les begudes en l'estand que l''esplai' Utopia tindrà instal·lat per ajudar a finançar les seves activitats.

   La del dissabte serà la primera edició de 'Txifest', que tindrà caràcter mensual (salvant agost) i caràcter rotatori. La segona cita està programada per al divendres 28 de juny, amb la celebració d'una gimcana esportiva en el poliesportiu de Pòrtol.

Contador

Para leer más