Mesquida considera que el turisme és l'"autèntic petroli d'Espanya" i advoca per "fomentar el de qualitat"

28A.- Mesquida Considera Que El Turisme És El "Autèntic Petroli D'Espanya" I Advoca Per "Fomentar El de Qualitat"
CS
Publicado 26/4/2019 16:36:58CET

   PALMA DE MALLORCA, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El candidat de Cs al Congrés per Balears, Joan Mesquida, ha considerat aquest divendres que, des del seu partit, estan "convençuts" que el turisme és l'"autèntic petroli d'Espanya" i, en aquest sentit, ha advocat per "seguir fomentant un turisme de qualitat i allargar la temporada".

   En declaracions als mitjans recollides en un comunicat pel partit després de reunir-se amb la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM), Mesquida ha argumentat que el turisme és "una activitat econòmica que aporta gairebé el 13 per cent del Producte Interior Brut (PIB) i a Balears, amb 14 milions de turistes, és una activitat de primer nivell".

   "Volem elaborar un pla estratègic amb un horitzó de 2030 i volem apostar, definitivament i d'una forma decidida, per la remodelació d'espais turístics madurs i també prioritzar la qualitat enfront de la quantitat de visitants que arriben", ha manifestat.

   Així mateix, Mesquida ha assegurat que també "es pot créixer en temporada baixa, portant un turisme sènior". "A Europa hi ha 100 milions de persones de més de 55 anys, la majoria d'elles estan ja jubilats que, sens dubte, amb algun estímul podrien venir a Balears perquè moltes d'elles no han sortit del seu país", ha detallat.

   Respecte al lloguer turístic, Mesquida ha explicat que el programa nacional de Cs aposta per regular-ho i que volen "que l'activitat es pugui dur a terme amb totes les garanties, les normatives de seguretat, i, evidentment, que no estigui en l'economia submergida", ha conclòs Mesquida.

   A la trobada amb la FEHM també hi ha assistit el candidat al Govern, Marc Pérez-Ribas, la candidata al Consell de Mallorca, Beatriz Camiña, i la candidata a l'Ajuntament de Palma, Eva Pomar, on s'han tractat les inquietuds del sector.

Contador

Para leer más