Músics de jazz de Balears participen a la fira internacional 'Jazzahead!'

Músics jazz de Balears participen en la fira internacional 'Jazzahead!'
IEB
Publicado 26/4/2019 16:58:31CET

   PALMA DE MALLORCA, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

   L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) participa aquesta setmana amb una representació de les Illes a la fira de jazz internacional Jazzahead!, que se celebra a Bremen (Alemanya) entre el 25 i el 28 d'abril.

   En un comunicat, la Conselleria de Cultura ha informat que l'arxipèlag està representat per Glissando Big Band, Alternatilla Asociación, 'Jazz Obert Asociación d'Al·ligàtors'o, Pere Bujosa Trio, Bubota Discos, Marcos Vicente Collado, Muriel Grossman Quartet, Pere Navarro 5teto, Ermanno Panta & Banda Zeitun, Fonart, Manangelment Musical i Julio Quintas Management & booking.

   Tots ells podran "gaudir de les conferències, del circuit musical i clubs de Bremen, així com establir contacte amb les agències, artistes, productors i representants dels mitjans de comunicació especialitzats dins del sector", ha assenyalat l'Institut.

   Així mateix, l'IEB aprofita el seu propi estand en la fira per promocionar l'edició de Fira B!, "el mercat professional de música i arts escèniques de Balers", i a altres músics i festivals de jazz de la comunitat.

Contador

Para leer más