Un operatiu policial finalitza a Eivissa amb set positius de drogues detectats en conductors

Publicado 10/9/2019 15:03:06CET

   EIVISSA, 10 Set. (EUROPA PRESS) -

   Un operatiu policial ha conclòs a Eivissa amb set positius de drogues en conductors i una acta d'aprehensió per tinença d'un objecte considerat com a arma perillosa.

   Així mateix, s'han tramitat 20 actes administratives a ciutadans per tinença d'estupefaents; tres alcoholèmies positives; una alcoholèmia penal; un delicte contra la seguretat viària per permís retirat i quatre retirades de vehicles amb el servei de grua.

   Agents de la Policia Nacional a Eivissa, en col·laboració amb la Policia Local d'Eivissa, han dut a terme un operatiu conjunt en l'avinguda Pere Matutes Noguera i a l'entrada de les oficines d'Autoritat Portuària per establir controls preventius de seguretat en diferents punts, detectant el consum d'alcohol o altres substàncies tòxiques estupefaents o psicotròpiques.

   Aquest operatiu s'ha desenvolupat dins d'un pla d'actuació elaborat pels dos cossos policials en el qual s'incrementen durant la temporada estival els controls de seguretat.

   Els responsables de tots dos cossos policials han destacat que aquest tipus d'operatius conjunts reflecteixen la "importància" del treball coordinat i els resultats positius que s'aconsegueixen, transmetent missatges de lluita contra el consum i el trànsit de substàncies estupefaents en determinades circumstàncies.

Contador