Palma acull la reunió de la Comissió de Dona i Igualtat de Gènere del COE en el marc de Palmadona

Palma acull la reunió de la Comissió de Dona i Igualtat de Gènere del COE en
AYUNTAMIENTO DE PALMA
Publicado 29/3/2019 17:06:15CET

   PALMA DE MALLORCA, 29 Març (EUROPA PRESS) -

   L'Institut Municipal de l'Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma ha acollit aquest divendres la reunió de la Comissió de Dona i Igualtat de Gènere del Comitè Olímpic Español (COE) en el marc del programa Palmadona en el qual han participat representants de 21 federacions esportives de Balears, segons ha informat Cort en un comunicat.

   En l'acte de presentació, l'alcalde de Palma, Antoni Noguera, ha destacat el paper de les dones en els últims jocs olímpics i ha agraït el treball a les Federacions que "lluiten dia a dia perquè la dona tingui major presència en l'esport".

   En la mateixa línia s'ha expressat la regidora de Sanitat i Esport, Susana Moll, qui ha incidit que la convocatòria de la reunió a Palma converteix la ciutat "en la seu d'un espai d'igualtat des d'un vessant olímpic".

   La vicepresidenta del COE, Isabel García, ha felicitat a l'Ajuntament de Palma pel programa Palmadona al que s'ha referit com un "projecte exemplar" que s'ha consolidat "com un referent nacional".

   En la reunió s'han tractat temes com l'esborrany de la nova Llei de l'esport, les accions en matèria d'igualtat del moviment olímpic o l'evolució del programa olímpic, que en les Olimpíades de Tòquio 2020 introdueix proves mixtes.

Contador

Para leer más