Publicado 29/03/2019 14:13CET

Palma explica a Getafe la dinamització ciutadana a través dels casals de barri

Palma explica a Getafe la dinamització ciutadana a través dels casals de bar
AYTO. DE PALMA

   PALMA DE MALLORCA, 29 mar� (EUROPA PRESS) -

   El director general de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial de Palma, Joaquín de María, ha participat aquests dies al III Congrés Europeu de Proximitat, Participació i Ciutadania que se celebra a Getafe, on ha explicat la proposta de l'Ajuntament de Palma de dinamització ciutadana a través dels casals de barri.

   El congrés est organitzat per la Xarxa de ciutats Kaleidos, segons ha informat l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa.

   Durant tres dies experts de diferents institucions han debatut i intercanviat experincies sobre polítiques públiques locals d'enfortiment sociocomunitari, nous models de participació i de governana, línies d'actuació, eines de gestió i projectes innovadors.

   Així, De María va participar aquest dijous, juntament amb responsables de l'Ajuntament de Bilbao i de Getafe, en una taula rodona per compartir experincies municipals.

   El director general va exposar el model de dinamització ciutadana i de gestió dels centres socioculturals als 32 casals de barri de Palma i l'evolució del teixit associatiu de Palma els últims anys. "Les entitats venals són les que millor coneixen les necessitats del seu barri", ha defensat De María, que creu que "donar-los eines per dinamitzar la seva comunitat és la millor forma de millorar la vida de la gent".

Para leer más

Lo más leído

 1. 1

  El Gobierno declara la zona catastrófica para los territorios afectados por el temporal 'Filomena'

 2. 2

  Muere el actor francés Jean-Pierre Bacri a los 69 años

 3. 3

  Aclaraciones y disculpas públicas por la noticia sobre Adriana Ugarte

 4. 4

  Primeras palabras de Fabiola Martínez tras su separación de Bertín Osborne

 5. 5

  Herido grave un adolescente de 15 años tras ser apuñalado cinco veces en Carabanchel