Pimeco qualifica de "vergonyós" que Cort hagi informat del tancament dels locals de plaça Major en "l'últim minut"

Publicado 12/9/2019 17:58:57CET

PALMA DE MALLORCA, 12 Sep. (EUROPA PRESS) -

Pimeco ha qualificat de "vergonyós" que l'Ajuntament de Palma hagi esperat "a l'últim dia i l'últim minut" per comunicar la seva decisió de "no prorrogar" la concessió dels locals municipals de les galeries de la plaça Major.

El president de Pimeco, Antoni Fuster, ha manifestat que l'Ajuntament "ha tingut 50 anys" per trobar una solució a aquest final de concessió però "ha esperat a l'últim minut a comunicar als comerciants la decisió de no prorrogar la concessió".

Fuster considera que des de l'Ajuntament "s'ha jugat a crear incertesa entre els comerciants que tenen locals municipals llogats als quals s'havia fet creure que es podria prorrogar la concessió". "Els petits comerciants de les galeries es troben ara amb un futur incert", ha censurat.

Les galeries de plaça Major es troben en un punt molt cèntric, turístic i emblemàtic de Palma. Per això, des de Pimeco creuen que mereixien "un estudi seriós"; un "projecte de futur" que les converteixi en un punt de referència per a turistes i residents.

"Ens preocupa que en quedar totalment buides, les galeries es converteixin en un niu de brutícia, delinqüència i rates", ha dit Fuster para després afegir que "aquesta és una imatge que el cor comercial de Palma no es pot permetre".

Contador

Para leer más