Pimem crea l'Associació de Petits Hotels per "donar veu" a un sector que representa el 64% de l'allotjament hoteler

Pimem crea l'Associació de Petits Hotels per "donar veu" a un sector que repr
PIMEM
Publicado 14/3/2019 17:04:18CET

PALMA DE MALLORCA, 14 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem) ha creat l'Associació de Petits Hotels amb l'objectiu de "donar veu" al sector de petits i mitjans hotels que representen el 64 per cent de l'oferta d'allotjament turístic hoteler de l'illa, ha informat Pimem en un comunicat.

A l'acte de presentació ha assistit el president de Pimem, Jordi Mora, qui ha detallat que s'ofereix "un nou enfocament i visió" d'aquests hotels que, "en moltes ocasions no és escoltada" i, així mateix, el nou president de l'Associació, Juan Manuel Ordinas, qui ha apuntat que "el 14 per cent dels turistes totals que rep Balears s'allotja en petits hotels".

Ordinas ha afegit que els petits hotels aporten 3.500 llocs d'ocupació --sense comptar amb el personal de cuina--, la qual cosa suposa un 10 per cent dels treballadors totals del sector turístic i genera 160 milions d'euros a l'any".

D'altra banda, ha remarcat que la intenció d'aquesta nova associació no és generar "cap tipus de conflicte" dins del sector turístic, sinó de convertir-se en una plataforma "amb la qual es tingui en compte l'opinió de les pymes hoteleres".

Els membres de la nova junta directiva formada de l'Associació són Nabil Damerdji, Margarita Gomila, Agustín Sabater, Juan Carlos Jorquera i Juan Sureda.

Contador

Para leer más