El PP de Sant Antoni inclou a les seves llistes a professionals del sector hoteler i turístic

Publicado 26/4/2019 17:48:58CET

   EIVISSA, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El PP de Sant Antoni ha anunciat aquest divendres que comptarà en els llocs de sortida de la seva llista electoral amb professionals del sector hoteler i turístic, entre ells, el xef Miguel Tur, qui anirà de número 7.

   Així mateix, l'hoteler Miguel Ángel Costa ocuparà el número 10 en la llista del PP i David Márquez, del sector de la restauració, el número 8.

   El xef Miguel Tur ha assegurat que ha donat aquest "important" pas perquè creu en el projecte de Marcos Serra, ressaltant la seva intenció de treballar per evitar que Sant Antoni "es converteixi en una ciutat dormitori".

   Tur ha recordat que la major part dels seus projectes professionals els ha dut a terme a Sant Antoni "perquè és la seva casa" i, així, espera "aportar treball, il·lusió i fer tot el possible perquè l'Ajuntament torni a ser del poble".

   L'hoteler Miguel Ángel Costa ha destacat que és un "orgull" formar part d'"aquest nou equip renovat" i que confia a aportar la seva experiència al món de l'hostaleria.

   Per la seva banda, David Márquez ha assenyalat que vol aportar el seu granet de sorra "per aconseguir un poble més unit i ajudar un canvi en positiu".

   El candidat a l'alcaldia, Marcos Serra, ha destacat que són un equip amb "guanyes de treballar i donar un nou impuls al municipi".

   Així mateix, ha assegurat que es prendran mesures amb l'objectiu de potenciar la imatge i els valors de Sant Antoni per "afavorir la millora del teixit comercial a través d'un treball real amb aquests sectors.

Contador

Para leer más