El PP de Selva critica que s'iniciï la rotonda a la sortida del poble "sense complir amb l'acord plenari"

El PP de Selva critica que s'iniciï la rotonda en la sortida del poble "sense complir amb l'acord plenari"
PP
Publicado 22/5/2019 14:57:47CET

   PALMA DE MALLORCA, 22 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Partit Popular del municipi de Selva ha criticat aquest dimecres que es comenci la rotonda a la sortida del poble "sense complir amb l'acord plenari", ja que no disposa de la preceptiva signatura de conveni amb el Consell insular, titular de la carretera.

   Segons han informat des del partit en un comunicat, el conveni "s'ha de signar abans de l'inici de les obres" i, així mateix, "ha d'establir el règim de finançament i de responsabilitats en el funcionament de la rotonda i el seu manteniment".

   "El ple de l'ajuntament, davant les fortes opinions en contra que genera el projecte, va demanar un informe al Consell Insular, previ a l'inici de les obres, i ara els veïns ens trobem que es dóna inici a les obres sense aquest informe" ha explicat el portaveu municipal del PP, Joan Rotger.

   Així mateix, Rotger ha manifestat que "únicament existeix un breu escrit que no ha volgut signar cap tècnic" i està signat per "el Director General de Carreteres, el socialista Joan Xifri".

   Amb tot, Rotger ha acusat l'alcalde de "falta de transparència i obscurantisme en la presa de decisions" i "d'incomplir de manera reiterada els acords plenaris que ell mateix proposa".

Para leer más