Prop 280 nens participen a les escoles d'estiu de quatre centres públics de Marratxí

Publicado 12/7/2019 13:47:52CET
Visita del batle de Marratxí a una escola d'estiu
Visita del batle de Marratxí a una escola d'estiuAYUNTAMIENTO MARRATXÍ

   PALMA DE MALLORCA, 12 Jul. (EUROPA PRESS) -

   Prop de 280 nens participen a les escoles d'estiu que se celebren en quatre centres públics de 'Ses Cases Noves', 'Nova Cabana', 'Costa i Llobera' i 'Blanquerna' a la localitat mallorquina de Marratxí durant els mesos d'estiu.

   Segons ha informat aquest divendres l'Ajuntament en un comunicat, en el cas del CEIP 'Nova Cabana' l'escola d'estiu es desenvolupa en un règim d'immersió lingüística total en anglès.

   En aquest centre i en els de 'Ses Cases Noves' i 'Costa i Llobera' l'escola d'estiu romandrà en funcionament fins al 30 d'agost, mentre que en el cas de 'Blanquerna' es perllongaran les activitats fins al 10 de setembre.

   En aquests quatre campus es practiquen activitats lúdiques de diferents àmbits des de la pràctica d'esports, exercicis de psicomotricitat, activitats amb música, coreografies de ball, jocs d'expressió corporal o tallers d'emocions, entre unes altres.

   Els responsables de les escoles d'estiu són persones "qualificades" i amb "experiència" en el sector del temps lliure infantil i juvenil, que treballen per a l'empresa Dic Drac, que és qui gestiona els campus.

   La coordinadora de les escoles, Carme Cañabate, ha afirmat que, encara que només treballen amb els nens durant dos mesos, observen en ells "una evolució molt notable", sobretot, ha assegurat, en el nens més petits "que es tornen molt més autònoms".

   Aquest matí han visitat el centre de 'Nova Cabana' l'alcalde del municipi, Miquel Cabot; el tinent d'alcalde, Joan Francesc Canyelles; i la regidora d'Educació i Serveis Socials, Aina Amengual, amb motiu de l'inici dels campus.

   Amengual ha declarat durant la visita que les escoles estan destinades a "famílies que necessiten conciliar la vida familiar i laboral". Així mateix, ha assegurat que des de l'àrea d'Educació i de Serveis Socials, "intenten" donar cobertura a tot tipus de famílies "tant les que tenen necessitats econòmiques, com les quals tenen necessitats socials".

   L'horari dels quatre campus és de les 09.00 hores del matí a les 14.00 de la tarda.

Contador