Proposta per Eivissa critica que el nou passeig de Figueretes inclou barreres arquitectòniques

Proposta per Eivissa critica que el nou passeig de Figueretes inclou barreres arquitectòniques
PXE
Publicado 17/4/2019 10:07:49CET

EIVISSA, 17 Abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat de Proposta per Eivissa a l'Ajuntament de Vila, Antoni Roldán, ha criticat que el nou passeig de Figueretes s'ha construït amb barreres arquitectòniques i sense rampes per a les persones amb mobilitat reduïda.

Segons ha considerat el candidat, la reforma del passeig "ha d'incloure rampes i tot tipus d'elements perquè les persones amb mobilitat reduïda, ja siguin persones majors o que vagin en cadira de rodes, puguin caminar sense problema pel passeig".

A més de les barreres arquitectòniques, Roldán ha denunciat que la reforma va amb retard ja que "les obres haurien d'haver finalitzat aquest dilluns 15 d'abril, però han fet una modificació del projecte amb el que la reforma finalitzarà dins d'un mes".

Segons PxE, el retard "ha enfadat els comerciants de l'aquesta zona del municipi ja que veuran minvada la seva activitat comercial aquesta Setmana Santa i suposarà un inici dolent de la temporada turística".

SOBRE INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Roldán ha anunciat que al seu programa electoral inclourà una proposta per treure "més profit" a les instal·lacions esportives dels centres escolars del municipi.

El candidat ha explicat que, davant l'"escassetat" d'instal·lacions esportives a Vila, és una "pena" que les dels col·legis estiguin tancades després de l'horari escolar i, per això, proposaran que les sales i poliesportius dels centres educatius del municipi puguin estar a la disposició dels clubs i associacions.

Contador