Retiren cinc castells de sorra a la Platja de Palma per risc sanitari

Publicado 12/7/2019 13:03:51CET
Agents de la Policia Local de Palma, durant l'operatiu en el qual s'han retirat castells de sorra de la platja de Palma.
Agents de la Policia Local de Palma, durant l'operatiu en el qual s'han retirat castells de sorra de la platja de Palma. - POLICIA LOCAL PALMA

   La Policia Local de Palma també ha identificat a quatre individus que custodiaven els castells, als quals s'ha denunciat per ocupar la via pública sense llicència

   PALMA DE MALLORCA, 12 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La Policia Local de Palma ha retirat aquest divendres cinc castells de sorra en els balnearis 4, 5, 8, 10 i 15 de la Platja de Palma per motius higiènics i sanitaris.

   Així ha informat el cos policial en una nota en la qual han detallat que l'operatiu s'ha saldat amb la identificació de quatre individus que, segons detalla la Policia, exercien una "mendicitat encoberta" a través de la qual obtenien rèdit econòmic.

   Els individus romanien acampats al costat dels castells, generant acumulació d'escombraries, aliments i restes orgàniques a la zona, condicions que han motivat l'actuació policial. A més, la Policia ha aixecat actes contra ells per ocupar l'espai públic sense llicència.

   En l'operatiu també ha actuat l'empresa explotadora dels serveis de la Platja de Palma, Mar de Mallorca, que ha retirat els castells de sorra amb una excavadora i un camió i ha procedit a la retirada de residus.

Contador

Para leer más