Salvem Portocolom convoca una concentració aquest dissabte per demanar la paralització de nous hotels en el casc antic

Publicado 15/8/2019 14:51:08CET
Representants de la Plataforma Salvem Portocolom durant una protesta per la paralització dels nous hotels al casc antic de Portocolom.
Representants de la Plataforma Salvem Portocolom durant una protesta per la paralització dels nous hotels al casc antic de Portocolom. - SALVEM PORTOCOLOM - Archivo

   Asseguren que la modificació puntual del Pla General permetrà la implantació de 15 hotels i prop de 300 places turístiques

   PALMA DE MALLORCA, 15 ago. (EUROPA PRESS) -

   La plataforma Salvem Portocolom ha convocat aquest dissabte una concentració ciutadana per demanar a l'Ajuntament de Felanitx la paralització de les autoritzacions de nous hotels en el nucli antic de Portocolom.

   En una nota, l'entitat assegura que la modificació puntual del Pla General realitzada en l'últim plenari de l'anterior legislatura permetrà la implantació d'uns 15 nous hotels, xifra que podria suposar unes 300 places turístiques, segons Salvem Portocolom.

   Per això, l'entitat sol·licita al Consistori 'felanitxer' la paralització de "l'allau" de places turístiques en la part històrica de Portocolom.

   La convocatòria tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11.00 hores a la plaça de Sant Jaume de Portocolom.