Segueix a Eivissa la reunió de la Junta Electoral per recontar vots i confirmar si el PSIB guanya l'alcaldia de Vila

26M.- Un problema informàtic impedeix tancar l'escrutini dels cabildos
JUNTA DE ANDALUCÍA - Archivo
Publicado 29/5/2019 11:33:52CET

   EIVISSA, 29 Maig (EUROPA PRESS) -

   La Junta Electoral continua reunida aquest dimecres a Eivissa realitzant el recompte de vots registrats en les eleccions del diumenge amb l'objectiu d'esclarir si va haver-hi algun error informàtic en el bolcat de dades del municipi d'Eivissa que podria afectar als resultats que van alçar al PP com la força més votada amb set regidors, seguit del PSIB, amb sis.

   Segons han confirmat a Europa Press fonts del PSOE a l'Ajuntament d'Eivissa, ara com ara no hi ha novetats i es desconeix també quan es podran tenir dades definitives.

   Segons van relatar aquest dimarts fonts del PSIB a Europa Press, el partit havia sol·licitat les actes de les diferents taules per revisar el recompte i es van percatar que en algunes no coincidia el registre manual amb les dades bolcades posteriorment.

   La incidència, "no intencionada" segons el PSIB, no afectaria només als socialistes i al PP, sinó també a la resta de formacions. Des del PSOE d'Eivissa van explicar també que els correspondrien gairebé 1.100 vots més comptabilitzats per Proposta per Eivissa.

   Les irregularitats s'han detectat en 11 taules electorals del municipi.

Contador