Actualizado 30/03/2009 18:38 CET

La Setmana Santa començarà amb sol i temperatures suaus, una vegada que la borrasca s'allunyi de la Península i Balears

MADRID, 30 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Setmana Santa començarà divendres que ve 3 d'abril amb sol i temperatures agradables, ja que al llarg d'aquesta setmana la borrasca freda que va entrar a Espanya el cap de setmana passat se n'anirà allunyant de la Península i Balears per l'aquest.

Així ho ha indicat a Europa Press el portaveu de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), Àngel Rivera, qui ha insistit que tot i que es tracta d'una predicció a diversos dies vista, s'arribarà al cap de setmana amb "pujada progressiva de temperatures i no s'esperen, de moment entrades fredes importants". Si bé, ha afegit que com l'atmosfera encara té inestabilitat, podria registrar-se algun xàfec.

De moment, el portaveu de l'AEMET ha explicat que la borrasca freda que va arribar pel nord-oest el cap de setmana va deixar neus per sobre dels 900 o els 1.000 metres se n'anirà desplaçant "molt lentament", de manera que també "molt lentament aniran disminuint les precipitacions, que encara afecten al Mediterrània i Balears".

Així, ha indicat que les temperatures iniciaran una recuperació suau i progressiva a partir de demà dimarts a raó d'un o dos graus diaris, de manera que entre divendres i dissabte es gaudirà novament de valors "molt agradables". Els termòmetres arribaran fins a 24 o 25 graus centígrads en la meitat nord i als 25 o 26 en la meitat sud.

A més, Àngel Rivera ha assenyalat que encara en el transcurs de la setmana s'esperen xàfecs febles i vent feble i alguna cosa fresc i temperatures molt fredes, excepte a la zona mediterrània, durant les matinades. "El temps anirà millorant, però molt suaument", ha insistit.

Lo más leído

 1. 1

  Se filtran fotografías del cuerpo sin vida de Maradona

 2. 2

  Júpiter y Saturno sobrevivirán al Sol expandido pero no saldrán ilesos

 3. 3

  El poeta Raúl Zurita deposita en la Caja de Las Letras un facsímil con los primeros poemas de su obra 'La Vida Nueva'

 4. 4

  Ahsoka Tano revela el nombre real de Baby Yoda y su pasado en The Mandalorian

 5. 5

  El PNV defiende la armonización fiscal para el resto de España, pero mantener el concierto para Euskadi