Actualizado 30/09/2008 20:20 CET

La Societat Concessionària del Palacio de Congresos firma el finançament bancari del projecte

PALMA DE MALLORCA, 30 de setembre (EUROPA PRESS)

Centre de Congressos Internacional de Palma S.A, societat que portarà a terme la construcció i gestió posterior del conjunt d'instal·lacions del Palacio de Congresos de Palma, va signar avui un préstec per import de 58 milions d'euros, completant així la partida de finançament extern prevista en el model econòmic de la concessionària per abordar el cost d 'execució del projecte.

El préstec ha estat subscrit conjuntament per les entitats BBVA, Banca March, Sa Nostra, Ibercaja i Caja Madrid. La solvència dels socis de la concessionària, i del Grup Barceló en particular com accionista majoritari de la mateixa, ha influït favorablement en la consecució d'aquest finançament.

Així, el director general de la Societat Concessionària, Ignacio Jiménez, va destacar "el compromís i la confiança que aquestes entitats bancàries demostren en el projecte del Palacio de Congresos en general i a la Societat Concessionària en particular, com a responsable de la seva execució i posterior gestió.

"És notable que, en una situació econòmica complexa com la que estem vivint a nivell nacional, el nostre projecte destaqui per la seva solvència i solidesa, i transmeti aquesta confiança al sector financer. Donada la importància del Palacio de Congresos per a l'economia de les Balears, tenir aquests suports ens produeix una gran satisfacció", va assegurar