El SOIB realitza 65 entrevistes per cobrir 15 vacants en el sector nàutic

Publicado 14/3/2019 19:33:45CET
CAIB

PALMA DE MALLORCA, 14 Mar. (EUROPA PRESS) -

El Servei d'Ocupació de Balears (SOIB) ha entrevistat a 65 persones per cobrir 15 llocs de treball en el sector nàutic durant el Fòrum d'oportunitats d'ocupació del VII Congrés Nàutic que se celebra aquest dijous i divendres en el Palau de Congressos.

Així ha informat la conselleria de Treball, Comerç i Indústria a través d'un comunicat en el qual han detallat que el servei SOIB Empreses, al costat de l'oficina sectorial d'Hostaleria i Turisme de l'Escola d'Hostaleria dels Illes Balears, ha dut a terme un procés d'intermediació laboral per 12 d'empreses del sector nàutic, que han ofert 15 llocs de treball en Balears al que s'han presentat 65 persones.

En aquest sentit, la cartera dirigida per Iago Negueruela ha explicat que el SOIB ha realitzat el procés de preselecció i, en alguns casos, la selecció final dels candidats.

Finalment, han recordat que durant 2018 el SOIB va oferir més de 1.300 llocs de treball mitjançant processos de selecció i ha avançat que la previsió en el primer quadrimestre de 2019 és que la xifra superi els 1.000 llocs oferts.