Publicado 30/12/2019 17:27CET

Un total de 1.000 nens participaran aquest diumenge de la 'Cursa Infantil de Reis' a Palma

Presentació de l'onzena edició de la 'Cursa Infantil de Reis'.
Presentació de l'onzena edició de la 'Cursa Infantil de Reis'. - AYUNTAMIENTO DE PALMA

PALMA DE MALLORCA, 30 Dic. (EUROPA PRESS) -

Un total de 1.000 nens d'entre zero i 12 anys participaran aquest diumenge a partir de les 12.00 hores de l'onzena edició de la 'Cursa Infantil de Reis', organitzada per l'Institut Municipal de l' Esport (IME) i que se celebrar en el Parc de Ses Estacions de Palma.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dilluns en una nota de premsa, la prova és gratuta i els participants de fins a cinc anys correran acompanyats dels seus pares, cobrint distncies segons les seves categories.

Així, nens d'entre zero i tres anys recorreran una distncia de 200 metres i els participants de la segona categoria, de quatre i cinc anys, correran 400 metres. Els de sis i set anys cobriran 600 metres i a partir dels vuit anys, nens que pertanyen a la categoria tres i quatre, participaran en la prova de 800 metres.

Tots els participants rebran en finalitzar la prova una medalla 'finisher' per premiar la participació. També rebran una samarreta de regal amb la imatge de la carrera, un disseny de l'illustrador Antonio Fernández Coca i altres obsequis, segons Cort.

Per la seva banda, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Francisco Ducrós, s'ha referit a la prova esportiva com "una cita consolidada de les festes de Nadal amb uns protagonistes molt especials i en unes dates molt assenyalades".

A més, ha destacat que aquest any l'esdeveniment ser "més sostenible" perqu, ha dit Ducrós, "s'eliminen les ampolles de plstic".

Para leer más