Un total de 24 persones pernocten en el dispositiu municipal instal·lat després de l'incendi de l'edifici d'Eivissa

AMP2.- Un mort i deu ferits en l'incendi d'un edifici abandonat en Ibiz
GERMÁN LAMA - EUROPA PRESS
Publicado 28/5/2019 12:22:47CET

   EIVISSA, 28 Maig (EUROPA PRESS) -

   Un total de 24 persones segueixen pernoctant en el dispositiu especial engegat a l'escola d'Adults d'Eivissa després de l'incendi de l'edifici amb okupes del Viver, segons ha informat a Europa Press l'Ajuntament d'Eivissa.

   Segons ha explicat el Consistori, dues d'aquestes persones han trobat ja un pis de lloguer i l'Ajuntament els hi pagarà l'entrada.

   En la nit del passat 13 de maig, quan va tenir lloc l'incendi, fins a 39 persones van pernoctar en el dispositiu especial, en el qual han estat desmantellades les carpes instal·lades de manera provisional al pati de l'escola d'Adults.

   Després de l'incendi, l'Ajuntament va confirmar que un total de 27 veïns afectats tenen treball estable. Del total de residents a l'immoble calcinat, la majoria són estrangers amb permís de treball i residència, un total de 37, i altres 14 porten a Eivissa menys de nou mesos. Altres 16 veïns porten a Eivissa fins a tres anys i 11 d'ells viuen a l'Illa des de fa més de tres anys.

   Creu Roja també va habilitar un espai d'assistència com a primera resposta davant l'emergència. El departament de Benestar Social va avaluar l'atenció prestada als veïns de l'immoble, una assistència que s'adaptarà a les necessitats dels afectats i en col·laboració amb altres institucions.

Contador