Actualizado 09/03/2009 20:05 CET

Un total de set hotels de Balears resulten premiats entre els 99 hotels més populars del món

PALMA DE MALLORCA/LAS PALMAS DE GRAN CANARIA, 9 Mar. (EUROPA PRESS) -

Un total de set hotels de les illes -sis de Mallorca i un d'Eivissa- formen part dels 20 establiments espanyols que han estat premiats entre els 99 hotels més populars del món amb els 'HolidayCheck Award', la plataforma d'internet de viatgers per a viatgers, que es va celebrar el passat dia 5 de març al sud de Gran Canària el Dia de HolidayCheck.

L'acte de lliurament dels guardons es va portar a terme a la terrassa de l'Hotel Villa del Comte, que va acollir la quarta edició dels prestigiosos premis HolidayCheck Award, en què els 99 hotels més populars del món són escollits pels usuaris de la plataforma d'internet. Un total de 15 hotels espanyols han aconseguit aquest any entrar en aquest prestigiós rànquing, desitjat pels professionals del sector, segons ha informat avui l'organització en un comunicat.

Aquest any per primera vegada es va fer lliurament dels premis especials de HolidayCheck en què es premien establiments que destaquen especialment en determinats aspectes de la seva gestió. Cinc hotels espanyols han estat guardonats amb el premi especial de HolidayCheck en la cerimònia celebrada en Gran Canària. Les categories premiades han estat Gastronomia, Newcomer, Up & Coming, Activi Life-Style i Editor's Choice.

Com a convidat d'honor va assistir el president del Patronat de Turisme i conseller de l'àrea del Consell de Gran Canària, Roberto Moreno, qui ha fet un discurs de benvinguda, honrant als hotelers espanyols per la seva qualitat i excel·lència reconeguda en premis com el HolidayCheck Award.

Tots els hotelers premiats i professionals de la indústria van gaudir d'"una vetllada agradable en què va quedar reconeguda la gran tasca de tots els professionals del turisme espanyols i més especialment de Canàries i de Balears, on van anar a parar tots els premis", afegeix la nota.

La jornada es va dividir en dues parts, tallers informatius van ocupar l'agenda a primera hora del dia i un sopar còctel va servir de marc per a la lliura dels premis HolidayCheck Award.

JORNADES INFORMATIVES

Al matí es van celebrar dos tallers informatius sobre les diferents oportunitats que el web ofereix a la indústria del turisme. Tant hotelers com professionals del turisme van participar en les presentacions i han estat atesos pels representants de HolidayCheck desplaçats des de Suïssa per tal esdeveniment.

El responsable en HolidayCheck de l'àrea de B2B i cooperacions, Georg Ziegler, ha destacat sobre el Dia d'HolidayCheck a Espanya que "poder fer lliurament dels guardons directament a Espanya no només serveix per honrar els hotelers al seu propi país per aquest merescut guardó, sinó també per conèixer directament la realitat turística i establir un contacte més personal amb els professionals del sector.

Lo más leído

 1. 1

  Andalucía decreta cierre perimetral hasta el 9 de noviembre y confina las provincias de Granada, Jaén y Sevilla

 2. 2

  La historia real tras Gambito de Dama, la serie de ajedrez de Anya Taylor-Joy en Netflix

 3. 3

  El Gobierno se aplica la subida de sueldo de los funcionarios que se negó a diputados y senadores

 4. 4

  Nuevos datos confirman posible impacto del asteroide Apophis en 2068

 5. 5

  Garzón avisa a 25 equipos de fútbol de que deben extinguir sus contratos de publicidad de apuestas al final de temporada