Tres detinguts a Maria de la Salut per un delicte contra la salut pública en tenir 750 plantes cannàbiques

Publicado 14/7/2019 11:18:19CET
Imatge del laboratori de marihuana a una casa de Maria de la Salut.
Imatge del laboratori de marihuana a una casa de Maria de la Salut. - POLICÍA NACIONAL

   PALMA DE MALLORCA, 14 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La Policia Nacional ha detingut tres persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública en dedicar-se a l'elaboració, cultiu i trànsit de cànnabis a gran escala que tenien un laboratori amb més de 750 plantes en un domicili de Maria de la Salut, segons ha informat el Cos en una nota.

   Els agents van intervenir un total de tretze quilograms de cabdells de marihuana llests per a la seva distribució i consum. A més, s'ha intervingut diners en efectiu, dos vehicles, màquines plastificadoras i envasos al buit, balances de precisió, quatre bombes de calor, 37 focus de 600 watios i 37 transformadors.

GRUP DESARTICULAT A L'OCTUBRE

   Segons relata la Policia, el principal capitost de l'organització es va desfer de més de dos quilos de marihuana abans del registre al seu domicili, utilitzant una picadora per esmicolar 115 plantes i llançant la substància a través del vàter.

   A l'octubre de 2018, la Policia va desarticular al mateix grup per ser els "majors proveïdors" de Mallorca d'esqueixos femella de marihuana i conreadors de plantes, en comptar amb els seus propis laboratoris de producció de cabdells per facilitar el creixement i la producció d'alta qualitat.

   Els presumptes autors van ser posats a disposició judicial el divendres passat en el Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia, en el municipi d'Inca.

Para leer más