Tres instituts de Mallorca comencen el seu procés de reconversió en centres integrats de FP

Publicado 26/4/2019 14:28:25CET

   PALMA DE MALLORCA, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres la reconversió de tres instituts de secundària (IES) de Mallorca en centres integrats de formació professional (CIFP) mitjançant la qual compartiran instal·lacions amb el CIFP Francesc de Borja Moll de Palma, el Juníper Serra de Palma i el Pau Casesnoves d'Inca.

   Així doncs, s'inicia el procés de reconversió d'aquests centres en centres integrats i es desdoblega la seva activitat, per la qual cosa un mateix espai físic serà compartit per dos centres educatius diferents, amb dos equips directius diferenciats.

   En la roda de premsa posterior al Consell de Govern, la portaveu de l'Executiu autonòmic, Pilar Costa, ha explicat que això suposarà "incrementar el nombre de persones" que formen part dels equips directius i dotar als dos centres nous de "recursos suficients perquè funcionin de forma correcta".

   En concret, l'IES Nou Llevant compartirà les instal·lacions amb el CIFP Francesc de Borja Moll i acollirà 342 alumnes d'ESO i batxillerat.

   Per la seva banda, l'IES Son Cladera compartirà les instal·lacions amb el CIFP Juníper Serra i acollirà 360 alumnes d'ESO i batxillerat.

   L'IES Inca compartirà les instal·lacions amb el CIFP Pau Casesnoves i acollirà 493 alumnes d'educació secundària obligatòria i batxillerat.

Contador

Para leer más