Unides Podem critica la gestió del territori del PP del Consell de Mallorca en anteriors etapes

26M.- Unides Podem Critica La Gestió Del Territori Del PP Del Consell De Mallorca En Anteriors Etapes
UNIDAS PODEMOS
Publicado 15/5/2019 19:06:43CET

   La formació avala la gestió en aquesta matèria del Consell de Mallorca en el present mandat i destaca les prop de 200 ordres de demolició enfront de les 19 ordenades pel PP

   PALMA DE MALLORCA, 15 Maig (EUROPA PRESS) -

   La candidata a la presidència del Consell de Mallorca, Aurora Ribot; el número dos, Jesús Jurado; i el número quatre, Iván Sevillano; han defensat aquest dimecres la protecció i restitució del territori davant "la impunitat urbanística i la barra lliure dels partits de dretes i durant les diverses legislatures comandades pel PP".

   Segons ha informat la coalició en un comunicat, Aurora Ribot ha destacat el treball dut a terme durant aquest mandat i ha declarat que a Mallorca s'han viscut "autèntics períodes de barra lliure urbanística amb el PP". "Fins que Podem no ha entrat a les institucions, això no s'ha acabat", ha expressat la candidata.

   "Hem de recordar que amb el PP i una altra gent que ha governat al Consell i que ara es troba a partits com Cs o d'extrema dreta, tenien més de 1.000 expedients en els calaixos", ha expressat Ribot.

   En un acte realitzat a Cala Falcó, davant una de les últimes zones que l'Agència de Disciplina Urbanística ha ordenat detenir la construcció prevista i sembrar els arbres que es van talar per recuperar l'entorn danyat, Jesús Jurado, número dos en les llistes del Consell, ha assegurat que al llarg d'aquests quatre anys han augmentat fins a 28 els municipis que s'han adherit a l'Agència de Disciplina Urbanística, partint dels sis que hi havia al principi.

   Així mateix, Jurado ha recordat que la promotora que va iniciar les obres a la zona visitada, "ha estat sancionada amb fins a 63.000 euros, i hauran de plantar els pins que van talar".

   Per la seva banda, Iván Sevillano, ha defensat que la seva formació ha aconseguit arribar a "prop de 200 demolicions davant les tan sols 19 que s'havien dut a terme en els cinc anys precedents amb governs del PP", ha sentenciat.

Contador

Para leer más