Uns 1.000 alumnes de Primària i Secundària participen el dimecres al mercat d'emprenedors Icape de Palma

Consell.- El Govern destina un milió d'euros per a aules digitals de centres docents públics de Balears
COLEGIO SANT JOSEP OBRER - Archivo
Publicado 7/5/2019 16:46:58CET

   PALMA DE MALLORCA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   Uns 1.000 alumnes de centres escolars de Palma, Calvià, Marratxí, Llucmajor i Santa Maria participen el dimecres al mercat d'emprenedors Icape de Palma.

   Segons ha informat la Conselleria d'Educació i Universitat en un comunicat, es tracta de l'activitat central del programa d'impuls a les capacitats emprenedores, gestionat per l'Institut d'Innovació Empresarial, i impulsat de forma conjunta per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i la Conselleria d'Educació i Universitat.

   L'acte comptarà amb la presència del conseller d'Educació i Universitat, Martí March; la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera; la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Francisca Alorda; la directora gerent de l'IDI, Núria Hinojosa; l'alcalde de Palma, Antoni Noguera; i la regidora de Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Palma, Antònia Martín.

   L'objectiu del programa Icape és impulsar les capacitats emprenedores dels alumnes a través de la creació d'una cooperativa, en el cas dels centres de primària, o d'una ONG, en el cas dels de secundària.

   El dimecres els estudiants posaran a la venda productes que han elaborat durant el curs o serveis per finançar un projecte de cooperació (alumnes de Secundària) o una activitat en grup (alumnes de Primària).

Contador

Para leer más