12 empreses participen en el concurs per a l'execució del pàrquing de Son Fuster Vell

Actualizado 14/8/2008 19:26:13 CET
Actualizado 14/8/2008 19:26:13 CET

12 empreses participen en el concurs per a l'execució del pàrquing de Son Fuster Vell

PALMA DE MALLORCA, 14 d'agost (EUROPA PRESS)

Un total de dotze empreses s'han presentat fins el dia d'avui, en què s'acabava el període d'inscripció, al concurs de licitació del contracte per l'execució de les obres de construcció d'un aparcament dissuasiu a la zona de Son Fuster Vell, en uns terrenys que envolten l'estació de metro.

En un comunicat, l'Ajuntament de Palma va informar que el Consell d'Administració de la Societat Municipal d'Aparcaments (SMAP) va aprovar el passat onze de juliol la construcció d'un aparcament de 917 places prop de l'estació del suburbà palmesà.

Alhora, la nota va incidir que el pressupost total és de més de 871.000 euros i la previsió és que a principis de l'any que ve estigui operatiu i sigui utilitzat "inicialment" de manera gratuïta.

El disseny de l'establiment, pretén que sigui una infraestructura tova, ja que únicament preveu la pavimentació dels carrils de circulació de vehicles, però no les diferents zones d'estacionament.

Finalment, el consistori va informar que el projecte preveu la plantació d'un total de 317 arbres d'espècies autòctones balears, de de cara a proporcionar ombra als vehicles aparcats i que serviran també com pantalla visual.