26M.- El PP de Marratxí recull més d'un centenar de propostes per al seu programa electoral

Publicado 26/2/2019 17:34:01CET

   PALMA DE MALLORCA, 26 Febr. (EUROPA PRESS) -

   El PP de Marratxí ha recollit a través de la iniciativa '#ProgramaObert' més d'un centenar de propostes per al seu programa electoral amb el qual la candidata 'popular', Magdalena García Gual, concorrerà a les eleccions municipals de maig.

   Segons ha indicat el PP en una nota de premsa, la iniciativa ha consistit en un conjunt de reunions amb afiliats i simpatitzants "pensades perquè poguessin exposar, debatre i compartir les seves idees, suggeriments i necessitats a les diferents zones de Marratxí". Les reunions s'han desenvolupat entre el 18 i el 25 de febrer.

   La primera de les reunions va ser amb una trobada la seu del PP de Marratxí amb els afiliats dels nuclis de Sa Cabana, És Pont d'Inca i Es Pla de Na Tesa. La segona va congregar els afiliats de les zones de les urbanitzacions d'Es Pont Inca Nou-Cas Miot-Ses Cases Noves-Nova Cabana i Són Macià, i la tercera i última va ser la de les zones de Sa Cabaneta, Pòrtol i És Figueral.

   "Ens han permès reunir-nos amb moltes persones i entitats i conèixer de primera mà els seus problemes i suggeriments per elaborar el millor programa electoral", ha valorat García.

   S'han recollit propostes de millora en el manteniment de vies, neteja, asfaltat, propostes dirigides als joves i també de caràcter social, que ara seran estudiades i analitzades per analitzar la seva viabilitat.

Contador

Para leer más