28A.- Mesquida diu que prendran mesures perquè els funcionaris no deixin d'anar a Eivissa pels preus de l'habitatge

28A.- Mesquida Diu Que Prendran Mesures Perquè Els Funcionaris No Deixin D'Anar A Eivissa Pels Preus De l'Habitatge
CS
Publicado 12/4/2019 15:16:00CET

   EIVISSA, 12 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El cap de llista al Congrés dels Diputats per Ciudadanos Balears, Joan Mesquida, ha manifestat a Eivissa que, si governen, prendran mesures perquè cap funcionari públic deixi d'anar a treballar a Eivissa per culpa del preu "desorbitat" de l'habitatge.

   "Eivissa té una manca molt greu quant a habitatge públic. Només compta amb 74 habitatges de l'Ibavi a l'Illa d'un total de 1.800 a tot Balears", ha explicat després de reunir-se amb representants sindicals de la Policia, Presons i Duanes d'Eivissa.

   El candidat ha assenyalat, a més, que Cs augmentarà el parc d'habitatge públic i donarà incentius fiscals als propietaris perquè ofereixin els seus pisos al mercat de lloguer social.

   Així mateix, ha assegurat que seguiran lluitant per una "justa equiparació salarial" entre totes les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, "ja que no té cap sentit que un guàrdia civil o un policia nacional cobri menys que un mosso per fer exactament el mateix treball".

   Finalment, el candidat al Congrés ha indicat que "Ciudadanos no està al debat de dreta o esquerra, sinó en un debat dels problemes reals que preocupen a la gent", assegurant que prenen mesures "pel benestar dels ciutadans, com atorgar a les famílies amb dos fills i a les monoparentals, el títol de família nombrosa perquè tinguin 1.200 euros més. Mentre que les famílies amb tres fills comptaran amb 2.400 euros més".

Contador