Actualizado 08/09/2008 20:39 CET

Accident Barajas.- Asetra presentarà aquesta setmana una querella contra Spanair per l'accident

MADRID, 8 Set. (EUROPA PRESS)

L'Associació Espanyola d'Usuaris de Transport Aeri (Asetra) presentarà aquesta mateixa setmana una demanda contra la companyia aèria Spanair relacionada amb l'accident ocorregut el passat 20 d'agost a l'aeroport Madrid-Barajas.

Segons han informat fonts de l'associació a Europa Press, és un fet que va haver "irregularitats", per la qual cosa s'ha decidit presentar una querella en contra de la companyia.

"Presentarem una querella aquesta mateixa setmana amb motiu de l'accident", va assenyalar la font, que no va voler avançar els detalls de la denúncia.

En l'accident del vol de Spanair JK5022, del model MD-82, van perdre la vida 154 passatgers. Spanair no és l'única empresa que ha estat demandada a causa del sinistre, que encara està en fase d'investigació.

Concretament, l'Organització Impulsora de Discapacitats (OID) sol·licitarà demà al Jutjat de Guàrdia de les dependències judicials de Plaza de Castilla la imputació de l'aeronàutica Boeing com a responsable civil en la causa judicial que investiga l'accident.