Actúa anuncia que portarà al Defensor del Poble el "desistiment" de l'Administració en la gestió de Cala Gamba

Publicado 23/3/2019 11:11:33CET
Guillermo Amengual
ACTÚA - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 23 Març (EUROPA PRESS) -

   Actúa ha anunciat aquest dissabte que portarà al Defensor del Poble el "desistiment" de l'Administració balear en la gestió de Cala Gamba, per la "situació de deterioració absoluta" del passeig i "la perillositat" que suposa.

   Segons ha informat la formació en un comunicat, "l'evasió de responsabilitats és una constant en aquesta legislatura", i l'acusa de "deixar d'atendre qüestions que fins i tot poden posar en risc la seguretat de les persones".

   Per això, Actúa ha anunciat que enviarà la setmana que ve aquesta qüestió davant el Defensor del Poble, "amb vista a elevar-ho posteriorment a la Unió Europea" si arribat l'estiu prossegueix en aquesta situació.

   A més, considera que les administracions han d'iniciar la reparació de manera immediata i proposa que "més tard s'ha de dirimir a quina administració li correspon sufragar el cost de les obres".

   El portaveu d'Actúa a Palma, Guillem Amengual, ha assenyalat que "la responsabilitat entre Ports i Cort indica un desistiment absolut per part de l'administració". A més, apunta a una "incapacitat dels partits al capdavant de la gestió pública".

Para leer más