Actualizado 18/12/2008 14:31:55 +00:00 CET

Air Berlin posseeix prop del 40 % de la quota de mercat de l'aeroport de Palma

PALMA DE MALLORCA, 18 de desembre (EUROPA PRESS)

La companyia aèria Air Berlín posseeix prop del 40 % de la quota del mercat de l'aeroport palmesà de Son Sant Joan de manera que el de la capital balear és el més important que posseeix l'aerolínia fora d'Alemanya ja que, durant aquest any, va obtenir un 10 % de creixement respecte el 2007.

Després de la firma d'un conveni amb la Conselleria de Turisme, el director general d'Air Berlin a Espanya, Álvaro Middelman, va anunciar que a finals del mes de novembre els passatgers que la companyia va tenir a Son Sant Joan van superar el número total obtingut l'any 2007.

Middelman va destacar que, al contrari que el que passa amb altres companyies, Air Berlin continua creixent tot i que han "ajustat la capacitat". Alhora, va recordar que l'empresa va iniciar l'hivern comprant dos avions i que el mes passat van realitzar 17 contractes de treball indefinits, alguna cosa que "demostra l'aposta" realitzada per la companyia a l'illa.

Tot i això, va remarcar que pel que fa a les perspectives de la companyia per al pròxim any cal ser "extremadament prudent" ja que l'empresa cotitza a borsa.