Air Europa llançarà al juny dues noves rutes a Casablanca (el Marroc) i Tunísia

Publicado 28/5/2019 18:46:36CET
Air Europa llançarà al juny dues noves rutes a Casablanca (el Marroc) i Tunísia
AIR EUROPA - Archivo

   També reforçarà la seva presència a Marrakech amb un vol diari

   MADRID, 28 Maig (EUROPA PRESS) -

   Air Europa s'enfortirà en el Nord d'Àfrica a partir del mes de juny en reforçar la seva presència al Marroc amb una nova ruta a Casablanca, oferint més freqüències a Marrakech, i en obrir un nou enllaç a Tunísia, ha informat la divisió aèria del grup turístic Globalia.

   En concret, un avió s'enlairarà per primera vegada l'1 de juny de l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas a Casablanca a bord de la flota Embraer 195, amb capacitat per 120 passatgers. Operarà aquesta ruta amb quatre freqüències setmanals al juny i cinc de juliol a agost. A partir de setembre unirà ambdues ciutats amb dos vols a la setmana.

   Amb la incorporació d'aquesta destinació a la seva xarxa, la companyia evidencia un fort compromís amb el Marroc on des de finals de 2017 ja opera Marrakech. El bon comportament de la ruta a aquesta ciutat imperial es traduirà, també a partir del proper mes, en un augment de freqüències en operar un vol diari durant l'estiu.

   A més, estrenarà el 2 de juny la seva nova ruta a Tunísia i ho farà a bord d'un Embraer que unirà Madrid i la capital tunecina amb quatre freqüències a la setmana des de juny a setembre, i amb dos la resta de l'any.

   Ambdues rutes s'emmarquen en el pla d'expansió i creixement en el qual està immers l'aerolínia del grup turístic Globalia amb dues noves destinacions en el continent africà als quals volarà tot l'any, que comptaran amb majors freqüències en la temporada d'estiu i amb connexió, a través del 'hub' de Madrid, amb totes les destinacions europees on vola l'aerolínia.

   Anualment, la divisió aèria del grup turístic Globalia oferirà més de 33.000 seients en 280 vols. Durant aquest any, ha posat a la disposició dels seus passatgers més de 125.000 places a aquestes tres destinacions.

Para leer más