Amics de la Terra Mallorca reprèn les accions de conservació del bosc de la Serra de Tramuntana

Publicado 2/12/2019 17:41:09CET

PALMA DE MALLORCA, 2 Dic. (EUROPA PRESS) -

Amics de la Terra Mallorca ha reprès aquest dissabte les accions de conservació del bosc de la Serra de Tramuntana mitjançant la celebració d'una jornada en la qual una vintena de voluntaris i una empresa local han podat part de la pineda d'aquest bosc, situat en la finca de Son Torrella del Puig Major.

Segons ha informat l'entitat en un comunicat, Amics de la Terra Mallorca ha dut a terme diverses activitats de conservació del bosc des de les reforestacions executades entre 1995 i 2005. Així, aquest mes de novembre s'han celebrats dues jornades de conservació del mitjà.

Des de l'entitat han explicat que els treballs que s'han desenvolupat aquest dissabte tenen l'objectiu de reduir el risc d'incendi forestal en aquesta zona, a més d'incrementar la seva viabilitat, facilitant el seu creixement i regeneració.

D'altra banda, a principis del mes de novembre, es va celebrar una altra jornada de conservació. En aquest cas, es va actuar en la part de l'encinar, on existeixen problemes de regeneració a causa de l'acció de les cabres i de plagues forestals.

Així mateix, cal recordar que aquesta ha entitat ha formalitzat, recentment, un acord de Custòdia del Territori per a l'any 2020 amb els propietaris de Son Torrella.

Contador

Para leer más