Aprovat el decret d'ensenyaments d'idiomes a les Escoles Oficials d'Idiomes de Balears

SUST.- L'admissió en les EOI arrenca el 12 de juny amb una nova plataforma per fer la sol·licitud telemàticament
CAIB - Archivo
Publicado 10/5/2019 15:08:31CET

   PALMA DE MALLORCA, 10 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Govern d'aquest divendres ha aprovat el Decret que estableix l'ordenació, l'organització i el currículum dels nivells Bàsic, Intermedi i Avançat dels ensenyaments d'idiomes de règim especial impartits a les escoles oficials d'idiomes de Balears.

   Així ha informat la consellera de Presidència, Pilar Costa, en una roda de premsa posterior al Consell en la qual ha detallat que l'objectiu del desenvolupament curricular és recolzar els mètodes d'ensenyament i d'aprenentatge que ajuden a tots els estudiants a adquirir les actituds, coneixements i competències que necessiten per ser més independents de pensament i d'acció.

   Així, el decret estableix l'organització i el currículum dels ensenyaments d'idiomes de règim especial dels nivells Bàsic A1, Bàsic A2, Intermedi B1, Intermedi B2, Avançat C1 i Avançat C2 de Balears d'acord al Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües.

   Des del Govern han apuntat que el projecte de decret ha passat pel Consell Consultiu i pel Consell Escolar de Balears, per la qual cosa la norma entrarà en vigor l'endemà al de la seva publicació en el Butlletí Oficial de Balears.

Contador